Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728828

Amistoso (RC) 730728828 Información oficial sobre el partido 730728828 en Hattrick

27.03.2024 12:20:00

JesusitosM Alineación oficial del equipo 'JesusitosM' en el partido 4 - 3 Tivero 1987 C.F. Alineación oficial del equipo 'Tivero 1987 C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
JesusitosM Alineación oficial del equipo 'JesusitosM' en el partido 4 - 0 Tivero 1987 C.F. Alineación oficial del equipo 'Tivero 1987 C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 4.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JesusitosM

Goles Goles

  • 113 Minuto 13 (Gol por la derecha): Al minut 13, JesusitosM aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Michael Tyrpekl va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 48 minuts, el tirador de faltes del JesusitosM va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Dario Galantucci, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): JesusitosM prenia la batuta de l'encontre al minut 61, quan en Joonas Koronen va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 112 (Gol por la derecha): Passats 112 minuts, Remigiusz Pieronek, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. JesusitosM es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 17 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Remigiusz Pieronek va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): Jean-Michel Castillon hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Michael Tyrpekl havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): JesusitosM va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jean-Michel Castillon va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Apel·les Davesa.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Remigiusz Pieronek va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 224 Minuto 51 (Ocasión de penalti): Al minut 51, JesusitosM va disposar d'un penal a favor, però el xut de Remigiusz Pieronek va ser aturat per Apel·les Davesa.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 53 per blocar una centrada d'en Michael Tyrpekl va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de JesusitosM.
  • 223 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): JesusitosM va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Hennadii Kubay en un 1 contra 1 amb el porter Apel·les Davesa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 107 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jean-Michel Castillon va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giacomo Ramazzotto de JesusitosM va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tivero 1987 C.F.

Goles Goles

  • 135 Minuto 3 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Carlos Antonio Martínez de Tivero va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Tivero eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 39, Modesto Deira va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.
  • 162 Minuto 62 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 62, quan Juss Vooremaa va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.