Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728699

Amistoso (RC) 730728699 Información oficial sobre el partido 730728699 en Hattrick

27.03.2024 12:20:00

Gim Tarraco Alineación oficial del equipo 'Gim Tarraco' en el partido 0 - 3 JMagovi Barracuda Alineación oficial del equipo 'JMagovi Barracuda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gim Tarraco Alineación oficial del equipo 'Gim Tarraco' en el partido 2 - 1 JMagovi Barracuda Alineación oficial del equipo 'JMagovi Barracuda' en el partido
Tiene mala suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,0 % 1,4 % 13,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gim Tarraco

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Tarraco va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Rafael Miguel Valle va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Roberto Ortiz-Villajos va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Tarraco va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 40 que Roberto Ortiz-Villajos no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tarraco va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Klaus Maerkl va sortir per sobre el travesser.
  • 203 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Jerónimo Gatinara Leñano no oblidarà el que li va passar durant el minut 57. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

JMagovi Barracuda

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): Barracuda agafava avantatge al minut 9 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Marvin Kromowetjono amb mestria.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Todor Mandić de Barracuda l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 36 de partit.
  • 180 Minuto 37 (Gol de falta): Passaven 37 minuts quan en Wolfgang Dülmen va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Horst Biswal es va quedar sol davant del porter, al minut 48. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.