Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728632

Copa 730728632 Información oficial sobre el partido 730728632 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido 1 - 4 SUPER CLUB F.C. Alineación oficial del equipo 'SUPER CLUB F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido 2 - 1 SUPER CLUB F.C. Alineación oficial del equipo 'SUPER CLUB F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F . C . COMANCHEROS

Goles Goles

  • 115 Minuto 6 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 6 minuts de joc, Iosif Chernavtsev, corrent com un esperitat, superà primer Manuel Tischler per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Salvador Samaniego al minut 14 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Uriel Cerci va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 210 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Israel Cevallos tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 219 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Williams Kernot va poder marcar per a COMANCHEROS en un servei de cantonada picat per en Israel Cevallos quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Urmas Väin de COMANCHEROS es va guanyar la targeta groga merescudament.

SUPER CLUB F.C.

Goles Goles

  • 164 Minuto 26 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Tom Mudschiedler de SUPER va marcar de penal l'empat al minut 26.
  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): Amb 27 minuts jugats, Tom Mudschiedler de SUPER va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Tom Mudschiedler va augmentar l'avantatge de SUPER a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Vicent Lloscos de SUPER l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 89 de partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Brayan Ospina de SUPER va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.