Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728591

Copa 730728591 Información oficial sobre el partido 730728591 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Lionel Messi Alineación oficial del equipo 'Lionel Messi' en el partido 6 - 2 Pueblica F.C. Alineación oficial del equipo 'Pueblica F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Lionel Messi Alineación oficial del equipo 'Lionel Messi' en el partido 8 - 2 Pueblica F.C. Alineación oficial del equipo 'Pueblica F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 7.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lionel Messi

Goles Goles

  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 37 minuts quan Max Jaekel va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Romeo Iordan, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Hana Hadad Tarabin ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Messi es posava per davant 2 a 1.
  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Hana Hadad Tarabin de Messi aconseguir un gol al minut 51 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): Als 74 minuts, Enrique Muro Nájera va ampliar l'avantatge de Messi amb un 4 - 2 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Messi va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dirk-Jan Joordens progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Messi a 6 - 2. Jona Eggert va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 6 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Zakro Shishinashvili va marxar de Manuel Barberán en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Messi van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Dirk-Jan Joordens va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 41 (Ocasión de falta): Amb 41 minuts disputats, Enrique Muro Nájera gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ilya Coldenhoff va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a Messi per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jona Eggert, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 73 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Rune Løken va intentar anar-se'n per velocitat al minut 73 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Max Jaekel va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Pueblica F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Gianfranco Barrientos quedar desmarcat i marcar per a Pueblica al minut 16. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 39 minuts Jalal Sharifat va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Gianfranco Barrientos quasi redueix la diferència al marcador al minut 80, però una gran estirada d'en Vladimiro Ros va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.