Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728574

Copa 730728574 Información oficial sobre el partido 730728574 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

F. C. Futvoleros. Alineación oficial del equipo 'F. C. Futvoleros.' en el partido 5 - 2 Buah. Alineación oficial del equipo 'Buah.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F. C. Futvoleros. Alineación oficial del equipo 'F. C. Futvoleros.' en el partido 4 - 1 Buah. Alineación oficial del equipo 'Buah.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Futvoleros.

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 16 gràcies a la jugada de Juan José López Méndez, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Futvoleros va ser Audran Thomas.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Futvoleros van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Valeriy Lyakhin va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Adán Ansia el va rematar Valeriy Lyakhin amb un magnífic cop de cap que va suposar el 4 - 1.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): El gol de falta de Adán Ansia sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 89 i ampliar l'avantatge de Futvoleros a 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Futvoleros va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gartxot Armendia ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Buah.

Goles Goles

  • 164 Minuto 18 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Buah. al minut 18. Alejandro Milanes va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 154 Minuto 77 (Gol de penalti): Buah. va reduir les diferències al marcador en anotar el 4 - 2 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Alejandro Milanes.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Hermenegildo Peralta que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.