Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728561

Copa 730728561 Información oficial sobre el partido 730728561 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Consell FC Alineación oficial del equipo 'Consell FC' en el partido 5 - 3 Bayern de Calasparra Alineación oficial del equipo 'Bayern de Calasparra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Consell FC Alineación oficial del equipo 'Consell FC' en el partido 7 - 0 Bayern de Calasparra Alineación oficial del equipo 'Bayern de Calasparra' en el partido
Tiene mala suerte 7.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Consell FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Als 40 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Consell va acabar amb la pilota als peus de Matías Sanz que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Després de 41 minuts de partit, Alfredo Maza igualava per Consell en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els jugadors del Consell amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 69, deixant Þorbjörn Stefánsson en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 186 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Consell amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Tristan Claire, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 4 - 3 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, Consell va aconseguir el 5 - 3 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alfredo Maza, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 77 podia haver acabat en gol, però Vittorio Demetri va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Bayern de Calasparra

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador de Bayern Krzysztof Jankun va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 8 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Leonhard Candraja la va rematar Ángel Gros amb una magnífica volea que va fer pujar per a Bayern el 0 - 2.
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): En Alí Mojica donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 53 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alessandro Dioguardi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Bayern va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Eugenio Barcaroli va desviar el xut final de Alí Mojica després d'una sèrie de rebots i molta confusió.