Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728541

Copa 730728541 Información oficial sobre el partido 730728541 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Capryateam Alineación oficial del equipo 'Capryateam' en el partido 1 - 2 Nihilism F.C. Alineación oficial del equipo 'Nihilism F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Capryateam Alineación oficial del equipo 'Capryateam' en el partido 2 - 1 Nihilism F.C. Alineación oficial del equipo 'Nihilism F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,2 % 0,6 % 10,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capryateam

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Capryateam s'avançava al marcador al minut 34, després d'un rebot que va caçar en Valéry Vergès per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Mithat Gürsoy una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Marc Bardolet va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gaston Leveque va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Capryateam van sortir al contraatac al minut 76, però Iancu Morcov va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Nihilism F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Angelo Bozzone estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Karl-Fredrik Emilsson va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 58.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Nihilism va ser finalitzada des de l'esquerra per Brynjar Ísarsson al minut 80. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Karl-Fredrik Emilsson ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.