Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728343

Copa 730728343 Información oficial sobre el partido 730728343 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Pollos de Michigan Alineación oficial del equipo 'Pollos de Michigan' en el partido 3 - 1 F.C. Baki Alineación oficial del equipo 'F.C. Baki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pollos de Michigan Alineación oficial del equipo 'Pollos de Michigan' en el partido 2 - 1 F.C. Baki Alineación oficial del equipo 'F.C. Baki' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,9 % 11,4 % 23,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pollos de Michigan

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Al minut 15 l'àrbitre va premiar Michigan amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Silvério Cidrão va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador Dante Boschetti de Michigan, després de 25 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Michigan a 3 - 1. Antonio Delov va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Teemu Pitkänen al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Antonio Delov va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 215 Minuto 81 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Yulian Gudov que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Antonio Delov de Michigan va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nofre Puigjaner.

F.C. Baki

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): Baki van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 16, quan Alejandro Barceló Serramaler va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 84 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Óscar Higuera va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Kurt Lieder va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.