Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728294

Copa 730728294 Información oficial sobre el partido 730728294 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Patron del Mal Alineación oficial del equipo 'Patron del Mal' en el partido 5 - 4 UD La Colmena Alineación oficial del equipo 'UD La Colmena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Patron del Mal Alineación oficial del equipo 'Patron del Mal' en el partido 4 - 0 UD La Colmena Alineación oficial del equipo 'UD La Colmena' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patron del Mal

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Patron va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Joan Bardina va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Antonio Semprún va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Felipe Olmos va poder marcar per a Patron en un servei de cantonada picat per en Juan Bejega quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Felipe Olmos va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Patron se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Patron va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Antonio Semprún va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Adolfo Santisteban va estar a punt d'avançar els locals al minut 23 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Patron va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Felipe Olmos en un 1 contra 1 amb el porter Alberto Robledo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Adolfo Santisteban del Patron ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Patron va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 61 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Joan Bardina ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mick Mylecharane va estar a punt d'acabar en gol al minut 75, però el porter visitant Alberto Robledo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 104 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adolfo Santisteban! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 114 (Ocasión por el centro): En Antonio Semprún del Patron ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 116 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Arnatz Tellaetxea va estar a punt d'acabar en gol al minut 116, però el porter visitant Alberto Robledo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Serrano de Patron la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ian Jakes va xutar fora per a Patron, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Mick Mylecharane va clavar el 3 - 2 per a Patron amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Patron Arnatz Tellaetxea no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alberto Robledo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Patron, Antonio Semprún, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Doug Quilter de Patron va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

UD La Colmena

Goles Goles

  • 161 Minuto 9 (Gol por el centro): Als 9 minuts de partit, Alejandro Laraña de Colmena va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Pedro Serrano no va poder aturar Santi Abal de Colmena, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 33 el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Colmena va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Santi Abal, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 215 Minuto 80 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Santi Abal va intentar anar-se'n per velocitat al minut 80 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 241 Minuto 105 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Colmena, l'equip va recuperar la pilota al minut 105 i va contraatacar. En Lope Gorrotxategi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Petronilo Pío Baroja de Colmena va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Rüdiger Fritzer anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Colmena.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Pablo Sanz va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Santi Abal xutant per a Colmena va fer anar la pilota just on la volia, però Ian Jakes, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Colmena, Jesús Alberto Lanuza Urries, col·locà la pilota just a les mans d'en Ian Jakes. El marcador: 5 - 4.