Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728289

Copa 730728289 Información oficial sobre el partido 730728289 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

YUFOR QUINTANAR Alineación oficial del equipo 'YUFOR QUINTANAR' en el partido 0 - 1 Aragón Alineación oficial del equipo 'Aragón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
YUFOR QUINTANAR Alineación oficial del equipo 'YUFOR QUINTANAR' en el partido 1 - 1 Aragón Alineación oficial del equipo 'Aragón' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,7 % 1,0 % 12,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

YUFOR QUINTANAR

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 43 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Juan Carlos Basulto de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Aragón

Goles Goles

  • 173 Minuto 70 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Nejc Pečenko va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 9 (Ocasión tiro lejano): Al minut 9 un refús amb el peu d'en Angel Mitzev va anar a parar als peus del Felipe Vicente Soler que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Robert Ziołek va estar a punt de posar per davant a Aragón amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Angel Mitzev va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Aragón va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fred Mayrl, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.