Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728286

Copa 730728286 Información oficial sobre el partido 730728286 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

KEMESTASCONTAINER FC Alineación oficial del equipo 'KEMESTASCONTAINER FC' en el partido 2 - 1 PuXol Killers Alineación oficial del equipo 'PuXol Killers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KEMESTASCONTAINER FC Alineación oficial del equipo 'KEMESTASCONTAINER FC' en el partido 0 - 1 PuXol Killers Alineación oficial del equipo 'PuXol Killers' en el partido
Tiene suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KEMESTASCONTAINER FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Passats 40 minuts, Eugen Roibu, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. KEMES es posava per davant!
  • 122 Minuto 102 (Gol por la izquierda): KEMES, atacant per l'esquerra al minut 102, va aprofitar el magnífic llançament de Joseph Shepard per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Eugen Roibu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de KEMES que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Raimo Rimpioja per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Clifton Ganesh va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Dölf Di Vito no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Joseph Shepard estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 237 Minuto 98 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Williams Mubiru va fer al minut 98 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ma'n Al Ansari, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eugen Roibu de KEMES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

PuXol Killers

Goles Goles

  • 164 Minuto 89 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de PuXol al minut 89. Petri Koho va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 2 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Edgar Ponce va rebre molts aplaudiments. Al minut 2 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Stanislav Shigorev que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 260 Minuto 58 (Ocasión de falta): En Petri Koho va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ricardo Iguiñaga de PuXol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.