Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728263

Copa 730728263 Información oficial sobre el partido 730728263 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Yarca Athletic Alineación oficial del equipo 'Yarca Athletic' en el partido 3 - 2 Cogollos F.C Alineación oficial del equipo 'Cogollos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Yarca Athletic Alineación oficial del equipo 'Yarca Athletic' en el partido 1 - 1 Cogollos F.C Alineación oficial del equipo 'Cogollos F.C' en el partido
Tiene suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,2 % 54,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yarca Athletic

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Max Morey ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Yarca Athl es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Xerardo Dorrío, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Yarca Athl se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 36.
  • 140 Minuto 94 (Gol de contra de falta): El contraatac de Yarca Athl va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Víctor Madoz va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 3 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 48 quan Víctor Madoz de Yarca Athl gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Yarca Athl va estar a punt de posar-se per davant al minut 75 però Xerardo Dorrío va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Cogollos F.C

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Saverio Gunsch per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Gert-Ove Knutsson que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 96 (Ocasión de falta): En Mike Dahlberg, al minut 96 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.