Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728260

Copa 730728260 Información oficial sobre el partido 730728260 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido 4 - 1 ApocalipsisIsBack Alineación oficial del equipo 'ApocalipsisIsBack' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido 4 - 0 ApocalipsisIsBack Alineación oficial del equipo 'ApocalipsisIsBack' en el partido
Tiene un resultado normal 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSV Pakete

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 els aficionats van embogir quan en Şevki Dilsoy va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Pakete.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, Pakete va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jean-Patrick Chausse, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Pakete va aconseguir el 3 - 0 quan Şevki Dilsoy va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pakete va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Viktor Belyshev progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 30 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Tahir Chowdhury es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 30, però el porter va aturar el seu xut.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Wiesiek Wójcik. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Arnulf Goltze, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

ApocalipsisIsBack

Goles Goles

  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 81, el jugador visitant Shaun Barnard va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de ApocalipsisIsBack la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.