Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728245

Copa 730728245 Información oficial sobre el partido 730728245 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

vamos.j Alineación oficial del equipo 'vamos.j' en el partido 2 - 1 Serranet CF Alineación oficial del equipo 'Serranet CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
vamos.j Alineación oficial del equipo 'vamos.j' en el partido 3 - 1 Serranet CF Alineación oficial del equipo 'Serranet CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vamos.j

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Reinert Nilsen, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del vamos.j se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 32.
  • 120 Minuto 59 (Gol de falta): Otis Jones va donar a vamos.j un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Henri Kultanen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de vamos.j.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): vamos.j va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gilles Martin ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip vamos.j Ramazan Özgü quasi marca al minut 48 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Reinert Nilsen l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Michael Gardiner de vamos.j va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Serranet CF

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 35, quan Fernando Fernández Roces va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Vicent Ferrer va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Timoteu Tarí quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, un refús desafortunat de Stig-Arne Asplund, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Adrià Furment no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Serranet que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Timoteu Tarí, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.