Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728242

Copa 730728242 Información oficial sobre el partido 730728242 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Soto de alller Alineación oficial del equipo 'Soto de alller' en el partido 3 - 5 XO_OISHI_II Alineación oficial del equipo 'XO_OISHI_II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Soto de alller Alineación oficial del equipo 'Soto de alller' en el partido 1 - 2 XO_OISHI_II Alineación oficial del equipo 'XO_OISHI_II' en el partido
Tiene suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,1 % 9,8 % 67,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soto de alller

Goles Goles

  • 124 Minuto 12 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 12 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Max Halwachs llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Harald Vogl va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de alller, David Céspedes, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 130 Minuto 43 (Gol de falta): Als 43 minuts, Max Halwachs va ampliar l'avantatge de alller amb un 3 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Harald Vogl de alller va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

XO_OISHI_II

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Carlos Bousoño de XO_OISHI_II va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 140 Minuto 71 (Gol de contra de falta): El contraatac de XO_OISHI_II va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Mihai-Răzvan Gheorghiu va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 3 - 2!
  • 164 Minuto 79 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Mihai-Răzvan Gheorghiu de XO_OISHI_II va marcar de penal l'empat al minut 79.
  • 173 Minuto 94 (Gol por la derecha): Al minut 94 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de Rubén Galán que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 109 (Gol por el centro): Al minut 109, Pasqual Gili va augmentar l'avantatge de XO_OISHI_II a 3 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Julio Cambero va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 253 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Carlos Domenech va fer una estirada espectacular al minut 34, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Vlad Gavriliţă.
  • 253 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 53 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Jon Andoni Aroka amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del XO_OISHI_II va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Leandro Prôa no va poder controlar.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de XO_OISHI_II, l'equip va recuperar la pilota al minut 87 i va contraatacar. En Ignacio Porcel va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): En Jon Andoni Aroka va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Braulio Bestilleiro de XO_OISHI_II va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.