Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728235

Copa 730728235 Información oficial sobre el partido 730728235 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Bulla le Blue Alineación oficial del equipo 'Bulla le Blue' en el partido 1 - 3 R.C.D. Turbidimetria Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Turbidimetria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bulla le Blue Alineación oficial del equipo 'Bulla le Blue' en el partido 2 - 1 R.C.D. Turbidimetria Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Turbidimetria' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bulla le Blue

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Heren Gendikagoitia de Bulla aconseguir un gol al minut 35 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 69 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Yuriy Butorin va ser clau en la jugada d'atac de Bulla al minut 69, quan ell mateix va fer una passada brutal a Rafael Sánchez, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yuriy Butorin.

R.C.D. Turbidimetria

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Turbi va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 41, quan Pé Heldring, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): En Pé Heldring va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Dan Pampa de Turbi va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 83. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Knut Neteland va xutar a porteria des de la banda esquerra, però David Jordà va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Dan Pampa va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 85, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Damiano Buonavita de Turbi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.