Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728201

Copa 730728201 Información oficial sobre el partido 730728201 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Biocryst Alineación oficial del equipo 'Biocryst' en el partido 0 - 4 ROMPEBOTAS F.C Alineación oficial del equipo 'ROMPEBOTAS F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Biocryst Alineación oficial del equipo 'Biocryst' en el partido 0 - 1 ROMPEBOTAS F.C Alineación oficial del equipo 'ROMPEBOTAS F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Biocryst

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Biocryst sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Stefan Postolov, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 3 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): El Biocryst va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 57, però en Suad Kazheli va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Andrzej Nerka va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 69 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

ROMPEBOTAS F.C

Goles Goles

  • 135 Minuto 11 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Eusebio Cirò va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!
  • 183 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12, un xut de Eusebio Cirò des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mihai Antonescu, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Servaas Brouwers de ROMPEBOTAS va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 26. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Gaël Martin va estar a punt de posar per davant a ROMPEBOTAS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Józef Grabowski va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Guilherme Duarte Lopes es va quedar sol davant del porter, al minut 32. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 207 Minuto 55 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mihai Antonescu va enviar un xut des de 40 metres al minut 55, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 Józef Grabowski va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Eusebio Cirò, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guilherme Duarte Lopes de ROMPEBOTAS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.