Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728190

Copa 730728190 Información oficial sobre el partido 730728190 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Demà Més Alineación oficial del equipo 'Demà Més' en el partido 1 - 2 MiniYosVO Alineación oficial del equipo 'MiniYosVO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Demà Més Alineación oficial del equipo 'Demà Més' en el partido 1 - 1 MiniYosVO Alineación oficial del equipo 'MiniYosVO' en el partido
Tiene un resultado normal 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,4 % 5,6 % 74,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Demà Més

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Ricardo Fernán Gómez va donar a Demà Més un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 42 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Rafael Villodas va ridiculitzar a en Blé Adjobi amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Rafael Villodas quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José David Sáenz de Demà Més va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

MiniYosVO

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Demà Més. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en István Pap la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del MiniYosVO es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 44.
  • 172 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de MiniYosVO va ser finalitzada des de l'esquerra per István Pap al minut 52. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 44, quan en Kenneth Foldager va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.