Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728187

Copa 730728187 Información oficial sobre el partido 730728187 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Casta Team FC Alineación oficial del equipo 'Casta Team FC' en el partido 1 - 5 Cartuchos FC Alineación oficial del equipo 'Cartuchos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Casta Team FC Alineación oficial del equipo 'Casta Team FC' en el partido 1 - 7 Cartuchos FC Alineación oficial del equipo 'Cartuchos FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Casta Team FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 39, en Aralar Baliarrain del Casta va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Juan Antonio Ascariz que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Casta van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 34, però 薛 (Xue) 源邦 (Yuanbang) va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Aralar Baliarrain va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): 薛 (Xue) 源邦 (Yuanbang) va estar a punt de marcar al minut 52 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Antonio Ascariz de Casta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cartuchos FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 21, Aram Wagenmakers va pentinar un córner cap al segon pal que Román Gallegos va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sergio Gilabert quedar desmarcat i marcar per a Cartuchos al minut 43. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Salvador Todolí de Cartuchos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 64 de partit.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Sébastien Bommertz va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Nazario Castillo va augmentar l'avantatge de Cartuchos a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Aurelio Jaramillo al minut 25, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després de 33 minuts, Aram Wagenmakers va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Salva Martí Ezquerra va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Cartuchos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Nazario Castillo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.