Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728177

Copa 730728177 Información oficial sobre el partido 730728177 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Gober Girer Alineación oficial del equipo 'Gober Girer' en el partido 0 - 2 CALVETES Alineación oficial del equipo 'CALVETES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gober Girer Alineación oficial del equipo 'Gober Girer' en el partido 0 - 1 CALVETES Alineación oficial del equipo 'CALVETES' en el partido
Tiene un resultado normal 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gober Girer

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a Gober per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Roberto Miarons, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Gober van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 64, però Juan Rajoy va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gober va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Mar Bravo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Mar Bravo de Gober va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Josep Xavier Cantalosella es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

CALVETES

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): CALVETES agafava avantatge al minut 34 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Raúl Ganeroso amb mestria.
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): Passaven 62 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Sascha Schinagl va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Miguel Ángel Monteiro, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mauro Artigas, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Xulio Sedofeito després de 63 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pedro Aburuza va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Mauro Artigas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Josep Sarrà, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Budimir Ðerisilo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.