Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728157

Copa 730728157 Información oficial sobre el partido 730728157 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Guia F.C. Alineación oficial del equipo 'Guia F.C.' en el partido 3 - 1 Ulex Alineación oficial del equipo 'Ulex' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Guia F.C. Alineación oficial del equipo 'Guia F.C.' en el partido 5 - 0 Ulex Alineación oficial del equipo 'Ulex' en el partido
Tiene mala suerte 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guia F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, Uldis Krastiņš va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): Corria el minut 69 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Šimun Petrić, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Björn Kotzbauer, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Guia.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Nikolay Ivakhno va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Guia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 290 Minuto 14 (Ocasión de falta): En Björn Kotzbauer s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zaccaria Biancardi va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Wolf Legat va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Björn Kotzbauer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 74, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Björn Kotzbauer, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Al minut 91 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rafay Dar de Guia va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Björn Kotzbauer de Guia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Ulex

Goles Goles

  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): El Ulex era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jesús Villarín va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ramón Soto Maldonado de Ulex va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ramón Soto Maldonado va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.