Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728151

Copa 730728151 Información oficial sobre el partido 730728151 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Macedonios Alineación oficial del equipo 'Macedonios' en el partido 3 - 1 CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Macedonios Alineación oficial del equipo 'Macedonios' en el partido 2 - 1 CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,7 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Macedonios

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 15 gràcies a la jugada de Alejandro Belío, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Macedonios pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ignacio Martínez Vara va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Albin Korro va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Luis Javier Ruiz Aledo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 29, però una magnífica aturada de Serxio do Porriño va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Ignacio Martínez Vara gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Serxio do Porriño va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Torben Wilhelmstötter de Macedonios va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

CE Desperta Ferro

Goles Goles

  • 137 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 84 una excel·lent centrada de Jakub Blaťák va arribar a Kevin Turpín, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Mihai Mircea quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jakub Blaťák va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Diagur Gurrutxaga per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 71, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Desperta va estar a punt d'empatar al 80 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Damian Cowie que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Desperta va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 82 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kevin Turpín es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.