Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728135

Copa 730728135 Información oficial sobre el partido 730728135 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

R.C.D. Treixadura Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Treixadura' en el partido 5 - 8 L'H Alineación oficial del equipo 'L'H' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
R.C.D. Treixadura Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Treixadura' en el partido 1 - 4 L'H Alineación oficial del equipo 'L'H' en el partido
Tiene mucha potra 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,5 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Treixadura

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 7 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Alvaro Peyrat. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Matteo Marinacci es va introduir dins la defensa central al minut 9, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Treixadura va augmentar la diferència quan Christian Ludwig Steinbeck no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, Treixadura va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sabino Levanti, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Christian Ludwig Steinbeck una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Julio Marambio va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Birger Hope de Treixadura la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

L'H

Goles Goles

  • 152 Minuto 19 (Gol por la izquierda): LH va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan César Belinchón va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 125 Minuto 38 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 4 - 1 el va marcar Rareş Dolete a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Un mica després, César Belinchón de LH va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 78 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 5 - 3 quan Anatol Frykowski va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 78 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): LH van aconseguir el 5 - 4 que retallava diferències al minut 82 quan Rareş Dolete sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Otto Reiff per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 5 - 5.
  • 118 Minuto 104 (Gol evento especial córner peinado): Siro Tironi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de LH, Yoan Leaute, que va marcar, sense saber com, el 5 - 6.
  • 183 Minuto 108 (Gol por la derecha): Otto Reiff va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 5 - 7 per als visitants.
  • 181 Minuto 111 (Gol por el centro): Robert Opriş de LH va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 5 - 8 al minut 111. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Lars Gunnar Måner quasi redueix la diferència al marcador al minut 40, però una gran estirada d'en Sylwester Rzepiński va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.