Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728128

Copa 730728128 Información oficial sobre el partido 730728128 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Asturias Alineación oficial del equipo 'Asturias' en el partido 4 - 0 Vetor de Granada Alineación oficial del equipo 'Vetor de Granada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Asturias Alineación oficial del equipo 'Asturias' en el partido 1 - 0 Vetor de Granada Alineación oficial del equipo 'Vetor de Granada' en el partido
Tiene bastante suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asturias

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats van embogir quan en Henning Ruebensaal va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Asturias.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gerardo Urrue, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Asturias.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Asturias va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jesús Ángel Espilla progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Joan Vaquer va incrementar l'avantatge de Asturias amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Manuel Guerrero Bascuñana no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Isidoro Arotzemena estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Isidoro Arotzemena de Asturias va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Joan Vaquer va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Desiderio Betanzos de Asturias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Vetor de Granada

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Brendon Baufays va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vetor, l'equip va recuperar la pilota al minut 55 i va contraatacar. En Bernardo Ezcay va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 83 (Ocasión de contra de falta): El Vetor va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ulpiano da Bergueira la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fidel Pais de Vetor es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.