Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728121

Copa 730728121 Información oficial sobre el partido 730728121 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

El Farolillo Alineación oficial del equipo 'El Farolillo' en el partido 4 - 0 CE CS Alineación oficial del equipo 'CE CS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Farolillo Alineación oficial del equipo 'El Farolillo' en el partido 3 - 0 CE CS Alineación oficial del equipo 'CE CS' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Farolillo

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Farolillo contenien la respiració mentre en Salvador Llaudet s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Fernando Virués, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Farolillo.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): Philip Neuerer va incrementar l'avantatge de Farolillo amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Farolillo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Philip Neuerer va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Alfredo Cândido Pinto va poder marcar per a Farolillo en un servei de cantonada picat per en Joaquín Garrote quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CE. La jugada d'estratègia del Farolillo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Salvador Llaudet va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hajredin Kajana de Farolillo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

CE CS