Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728098

Copa 730728098 Información oficial sobre el partido 730728098 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

SIGA SAGA II Alineación oficial del equipo 'SIGA SAGA II' en el partido 1 - 6 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SIGA SAGA II Alineación oficial del equipo 'SIGA SAGA II' en el partido 0 - 5 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SIGA SAGA II

Goles Goles

  • 103 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els seguidors del SIGA van tornar a saltar d'alegria al minut 84. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Guillermo Celanova que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): Guillermo Celanova hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Abraam Camino havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Abdelmouqit Bouzoubaa de SIGA es va guanyar la targeta groga merescudament.

La Plaza c

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Quan passaven 2 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Plaza. En Matouš Daněk va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 183 Minuto 16 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 16, Plaza va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Tijs Hoogzaad.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Ingold Güldene va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 29, i va fer pujar el 0 - 3 per a Plaza.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59, Plaza va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Zəfər Mahmudov, amb un xut sec des de la dreta.
  • 136 Minuto 76 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Alberto Caldeira va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Zəfər Mahmudov se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 5 al minut 76 per a Plaza.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al 77 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Plaza augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Saba Tkvatsiria es rifés el porter i marqués el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Antonio Ricart va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 35, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Plaza va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Verner Olesen va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Ehsan Bakhtar va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Ehsan Bakhtar de Plaza va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 88 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Brandi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Antonio Brandi va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Ricart de Plaza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.