Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728090

Copa 730728090 Información oficial sobre el partido 730728090 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Bilbotarrak Alineación oficial del equipo 'Bilbotarrak' en el partido 3 - 4 Cuchufritos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuchufritos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bilbotarrak Alineación oficial del equipo 'Bilbotarrak' en el partido 2 - 0 Cuchufritos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuchufritos F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bilbotarrak

Goles Goles

  • 112 Minuto 12 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Pablo Soldevilla va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 12.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 9 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Manuel Fallón va enviar un xut des de 40 metres al minut 9, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Carlton Wells va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo Soldevilla va estar a punt d'acabar en gol al minut 54, però el porter visitant Florin Chiriţă va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Esteban Vas-Fillado de Bilbotarrak la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Bilbotarrak Manuel Fallón va intentar enganyar Florin Chiriţă amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ernesto Yermo de Bilbotarrak va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Esteban Vas-Fillado anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Bilbotarrak.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Bilbotarrak Arie Hershko no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Florin Chiriţă es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Karol Chmeľovský va xutar fora per a Bilbotarrak, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!

Cuchufritos F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): Xesús Cañadell va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Cuchufritos, al minut 11. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 53 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Deogracias Painceiras de Cuchufritos va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cuchufritos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 70, però en Pèire Gas va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Cuchufritos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 84, però Maxwell Grindley va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 103 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cuchufritos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Philipp-Luca Glietsch, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paul Grandits.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Cuchufritos, Florin Chiriţă, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Philipp-Luca Glietsch va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Maxwell Grindley de Cuchufritos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Abdulkhaleg Al-Imad en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 4.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Cuchufritos, 钱 (Qian) 勇彦 (Yongyan), col·locà la pilota just a les mans d'en Abdulkhaleg Al-Imad. El marcador: 3 - 4.