Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728077

Copa 730728077 Información oficial sobre el partido 730728077 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Salmorejo Mecánico Alineación oficial del equipo 'Salmorejo Mecánico' en el partido 1 - 3 Mirandilla FC Alineación oficial del equipo 'Mirandilla FC' en el partido
0 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 6
0 / 1 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 1
0 / 0 Evento 142Goles de contra por la izquierda/Evento 242Ocasiones de contra por la izquierda 0 / 1
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 3
1 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
54 % Posesión 45' 46 %
55 % Posesión 90' 45 %
Normal Táctica Tiros lejanos Nivel de táctica: 5
Salmorejo Mecánico Alineación oficial del equipo 'Salmorejo Mecánico' en el partido 1 - 3 Mirandilla FC Alineación oficial del equipo 'Mirandilla FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Salmorejo Mecánico Alineación oficial del equipo 'Salmorejo Mecánico' en el partido 1 - 0 Mirandilla FC Alineación oficial del equipo 'Mirandilla FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salmorejo Mecánico

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Josep Enric Redolad va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Antonio Peña, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 220 Minuto 108 (Ocasión de falta): Al minut 108, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Lawler de Salmorejo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En David Lawler anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 0 per a Salmorejo.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Lluís Fenés, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Benjamin Katić va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Salmorejo i 1 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Josep Enric Redolad de Salmorejo anava molt fort i col·locat però Benjamin Katić no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Christian Alberzoni de Salmorejo va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Mirandilla FC

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Mirandilla a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Otbert Prettenhofer va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Josep Enric Redolad haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Mirandilla al minut 12.
  • 207 Minuto 41 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mirandilla va ser a punt de marcar al minut 41, quan el seu jugador Bruno Toledo va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 287 Minuto 64 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Mirandilla va deixar en bona posició a en Abelardo Falagueiro per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El Mirandilla va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Adrian Bess va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 215 Minuto 96 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Álvaro de Oliveira que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Luís Aparício de Jesus de Mirandilla, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fabio Rovatti en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Mirandilla Bruno Toledo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Fabio Rovatti. El marcador continuava 1 - 1.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Otbert Prettenhofer de Mirandilla va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 1 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Mirandilla Adrian Bess no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fabio Rovatti es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 3.