Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728072

Copa 730728072 Información oficial sobre el partido 730728072 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Usa la escobilla Alineación oficial del equipo 'Usa la escobilla' en el partido 2 - 3 pataboy Alineación oficial del equipo 'pataboy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Usa la escobilla Alineación oficial del equipo 'Usa la escobilla' en el partido 6 - 1 pataboy Alineación oficial del equipo 'pataboy' en el partido
Es un cenizo 5.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Usa la escobilla

Goles Goles

  • 103 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Escobilla per la dreta va donar com a resultat un gol de Carl Grønbech al minut 40 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, Escobilla aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Mateu Genovès va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Juan Sáenz López va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Escobilla.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, José Arranz va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Camille Arkesteijn de Escobilla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Luca de Tena de Escobilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcos Candamo de Tablas.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mateu Genovès de Escobilla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

pataboy

Goles Goles

  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Gonçal Llauradó de pataboy va fer un bon esprint per escapar-se de Juan Sáenz López i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Al minut 38 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de pataboy, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Jaime Buiza va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): En Jaime Buiza donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 73 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Salvador Baracaldo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 22, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Benedicto Salinas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jaime Buiza al minut 41, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 225 Minuto 61 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Anselm Martra gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 280 Minuto 79 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 79 per Jaime Buiza va anar a parar a la creueta.