Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728068

Copa 730728068 Información oficial sobre el partido 730728068 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

LupasHospi Alineación oficial del equipo 'LupasHospi' en el partido 2 - 3 Rockola Team Alineación oficial del equipo 'Rockola Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
LupasHospi Alineación oficial del equipo 'LupasHospi' en el partido 2 - 4 Rockola Team Alineación oficial del equipo 'Rockola Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,4 % 2,5 % 81,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LupasHospi

Goles Goles

  • 190 Minuto 7 (Gol de falta): En Marc Simonet conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-0
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LupasHospi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Dainis Mauliņš va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): LupasHospi va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Lyle Longhurst va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52, Marc Simonet arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 56 per blocar una centrada d'en Steve 'Bullitt' Quinn va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de LupasHospi.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Óscar Olarte va estar a punt d'acabar en gol al minut 75, però el porter visitant Ingo Uttersten va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Steiert de LupasHospi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Rockola Team

Goles Goles

  • 162 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Pedro Antonio Teixerinha va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 26.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Janusz Płaziński que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Rockola.
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): Nestor Grigorchuk va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Rockola, al minut 76. El marcador va canviar a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Boris Rangelov, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 53 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Nestor Grigorchuk després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Attila Katona va poder desviar-lo a córner.