Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728058

Copa 730728058 Información oficial sobre el partido 730728058 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

The New Komys Team Alineación oficial del equipo 'The New Komys Team' en el partido 3 - 2 Sol Redondo FC Alineación oficial del equipo 'Sol Redondo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The New Komys Team Alineación oficial del equipo 'The New Komys Team' en el partido 2 - 1 Sol Redondo FC Alineación oficial del equipo 'Sol Redondo FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,6 % 13,0 % 24,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The New Komys Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Komys prenia la batuta de l'encontre al minut 27, quan en Jorge Villares va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Komys va aconseguir el 2 - 0 quan Jorge Ayerdi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 64 (Gol de penalti): Komys va obtenir un penal al minut 64, que va llançar a la perfecció Jorge Ayerdi. 3 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Komys va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Robbie Golding va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Komys van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 66, però el xut de 岳 (Yue) 鼎德 (Dingde) des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Robbie Golding.

Sol Redondo FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Redondo va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Brian 'Paradox' Moore va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Julián Rueda La Fuente va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 89 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Brian 'Paradox' Moore va fer una jugada per la banda esquerra, però Jesús López Mata va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Brian 'Paradox' Moore va encarar al porter al 39, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 252 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Alexander Buglyó la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Redondo havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 289 Minuto 84 (Ocasión evento especial): Jozef Sklár va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 84, però no s'esperava que en Luis Villaro, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.