Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728050

Copa 730728050 Información oficial sobre el partido 730728050 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Imoslos Alineación oficial del equipo 'Imoslos' en el partido 1 - 0 Tragedia S.D. Alineación oficial del equipo 'Tragedia S.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Imoslos Alineación oficial del equipo 'Imoslos' en el partido 2 - 1 Tragedia S.D. Alineación oficial del equipo 'Tragedia S.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,3 % 2,4 % 16,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imoslos

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Santi Cabrales va donar a Imoslos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sasha Gal! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Santi Cabrales va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Imoslos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tragedia S.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Jerónimo Vinas va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 14, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Elordi Asagirre va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Rogier van Bohemen va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Daniel Świeszek, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Tragedia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jörg Watzek va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Tragedia creava perill des de la dreta al minut 37, però en Elordi Asagirre, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Rogier van Bohemen desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Edmundo Antunes va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Jörg Watzek sol davant la porteria al minut 56, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Rogier van Bohemen, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Filemón da Teixeira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.