Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728034

Copa 730728034 Información oficial sobre el partido 730728034 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Emisarios de la Muerte. Alineación oficial del equipo 'Emisarios de la Muerte.' en el partido 1 - 5 AtleticoFans Hooligans Alineación oficial del equipo 'AtleticoFans Hooligans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Emisarios de la Muerte. Alineación oficial del equipo 'Emisarios de la Muerte.' en el partido 0 - 4 AtleticoFans Hooligans Alineación oficial del equipo 'AtleticoFans Hooligans' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Emisarios de la Muerte.

Goles Goles

  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Emisarios van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 5 mitjançant en Andreas Schornstein.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Sohrab Andisheh va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 37 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

AtleticoFans Hooligans

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): AtleticoFans agafava avantatge al minut 20 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Yehoram Grinberg amb mestria.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Airam Valero va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Yehoram Grinberg de AtleticoFans l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 35 de partit.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Airam Valero va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 76, i va fer pujar el 0 - 4 per a AtleticoFans.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Rafa Ruiz va aprofitar un error defensiu al minut 88, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a AtleticoFans.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Vojmir Lampreht va ser clau en la jugada d'atac de AtleticoFans al minut 23, quan ell mateix va fer una passada brutal a Yehoram Grinberg, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Manuel Comerdford quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Donald Romijn, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en José Ángel Muriel va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 216 Minuto 86 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 86 en Koldo Areaga ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Vojmir Lampreht el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Donald Romijn va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Yehoram Grinberg, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.