Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728027

Copa 730728027 Información oficial sobre el partido 730728027 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

El Zulo Alineación oficial del equipo 'El Zulo' en el partido 6 - 3 El Chamán del Monjuic Alineación oficial del equipo 'El Chamán del Monjuic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
El Zulo Alineación oficial del equipo 'El Zulo' en el partido 7 - 3 El Chamán del Monjuic Alineación oficial del equipo 'El Chamán del Monjuic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,2 % 1,6 % 14,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Zulo

Goles Goles

  • 112 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Zulo s'esgargamellaven dempeus per esperonar Raúl Montero que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 10 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Raúl Montero va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Zulo empatava el partit, 2 a 2, al minut 20.
  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): Passats 59 minuts, Juan Bautista Güeco, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Zulo es posava per davant!
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Zulo va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ildefonso Zarandona, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Gonçal Gorgoll va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 85 el resultat passava a ser de 5 - 2.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Zulo a 6 - 3. Gabriel Bertrolí va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Moisés Estacio va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Julio Elguezabal va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Moisés Estacio de Zulo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

El Chamán del Monjuic

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Javier Escuer va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Dragoş Dragne va treure un córner llarg cap al segon pal que en Arsène Kinkela, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.
  • 137 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Quirino Assunção Santos la va convertir en gol amb un remat de cap en Javier Escuer tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 86 el marcador es va actualitzar: 5 - 3.