Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728022

Copa 730728022 Información oficial sobre el partido 730728022 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Barrigeta Alineación oficial del equipo 'Barrigeta' en el partido 2 - 6 GORRIYAK Alineación oficial del equipo 'GORRIYAK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Barrigeta Alineación oficial del equipo 'Barrigeta' en el partido 0 - 9 GORRIYAK Alineación oficial del equipo 'GORRIYAK' en el partido
Tiene suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barrigeta

Goles Goles

  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 50 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Barrigeta. A fi d'aconseguir el 1 - 4, van tocar-la en curt per tal que Fernando de Jesus xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 102 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Alex Prentice de Barrigeta va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Michael Bieberle de Barrigeta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

GORRIYAK

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Abdelouarith Younsi que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Emil Ocnariu de GORRIYAK va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 21. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 105 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Abdelouarith Younsi va descol·locar totalment la defensa contrària i Milo 'Pingüino' Madžgalj no va perdonar i va marcar el 0 - 3.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Abdelouarith Younsi va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ginés 'Climb the' Perales de GORRIYAK l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 79 de partit.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Barrigeta. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Milo 'Pingüino' Madžgalj la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del GORRIYAK es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 6 arribava al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): GORRIYAK va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Rod 'Walk-In' Slowley va quedar-se sol davant el porter Karlo Sterle, però aquest va poder aturar el xut.
  • 206 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 15 minuts de joc, Danilo 'Txistulari' Radaković semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 284 Minuto 31 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Karamat 'Katu' Khan de GORRIYAK al minut 31 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Rod 'Walk-In' Slowley va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Rod 'Walk-In' Slowley va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.