Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728019

Copa 730728019 Información oficial sobre el partido 730728019 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

FC Egara Alineación oficial del equipo 'FC Egara' en el partido 2 - 5 PSV Gandia CF Alineación oficial del equipo 'PSV Gandia CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Egara Alineación oficial del equipo 'FC Egara' en el partido 2 - 3 PSV Gandia CF Alineación oficial del equipo 'PSV Gandia CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,0 % 9,6 % 67,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Egara

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Egara prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Christian Miranda va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 111 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88, David Altuna va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Javier Naranjo va intentar anar-se'n per velocitat al minut 31 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fredy 'Mercury' Seger va estar a punt d'avançar els locals al minut 82 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 290 Minuto 83 (Ocasión de falta): En Fredy 'Mercury' Seger va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Fredy 'Mercury' Seger! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Serra.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Joan Zanoguera de Egara va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per David Rivero de Egara anava molt fort i col·locat però Luis Pardo no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Francisco Serra de Egara va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Egara José Miguel Real va intentar enganyar Luis Pardo amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 4.

PSV Gandia CF

Goles Goles

  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Mariano Relinque va marcar al minut 38 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Pere Baubí va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a Gandia.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Cosmin Golgojan va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Avel·lí Brotons va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 271 Minuto 98 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Avel·lí Brotons ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Sañudo de Gandia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Avel·lí Brotons de Gandia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Òscar Vallmanya de Gandia va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 3.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Avel·lí Brotons de Gandia és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 4.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Satur Deza va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Gandia a la tanda de penals: 2 - 5!