Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728018

Copa 730728018 Información oficial sobre el partido 730728018 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Navia CF Alineación oficial del equipo 'Navia CF' en el partido 1 - 5 Rianxeira Alineación oficial del equipo 'Rianxeira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Navia CF Alineación oficial del equipo 'Navia CF' en el partido 1 - 2 Rianxeira Alineación oficial del equipo 'Rianxeira' en el partido
Tiene un resultado normal 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Navia CF

Goles Goles

  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): El Navia no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Gaston van der Zalm es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Jakub Janošek va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Emil Minkowski va entorpir al marcador d'en Kalvis Fabriciuss per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Ivaylo Todorov i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Navia, però el xut de Kalvis Fabriciuss va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Mallo de Navia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Rianxeira

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Enrico Remedio va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Rianxeira per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 77. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Enrico Remedio. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 137 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Ireneusz Koprowski va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 79 de joc. Miguel Ángel Sánchez Mora es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Abdelmouqtader Quernin de Rianxeira va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 81. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 88 (Gol de penalti): Al minut 88 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Enrico Remedio va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Enrico Remedio, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 32 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Rianxeira va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Rianxeira quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Avelino Martínez va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Abdelmouqtader Quernin es va quedar sol davant del porter, al minut 38. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.