Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728004

Copa 730728004 Información oficial sobre el partido 730728004 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Pulitzeia F.C. Alineación oficial del equipo 'Pulitzeia F.C.' en el partido 7 - 1 Mis muelas C.F. Alineación oficial del equipo 'Mis muelas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pulitzeia F.C. Alineación oficial del equipo 'Pulitzeia F.C.' en el partido 5 - 1 Mis muelas C.F. Alineación oficial del equipo 'Mis muelas C.F.' en el partido
Tiene suerte 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pulitzeia F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gonzalo 'el Ladrón' Rovasenda ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Pulitzeia es posava per davant 1 a 0.
  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pulitzeia contenien la respiració mentre en Enrique 'Great Dane' Fraguas s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pulitzeia pel centre va donar un gran resultat: el gol de Michel Ast va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, Pulitzeia va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Enrique 'Great Dane' Fraguas, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pulitzeia va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mario Vergara progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Axel Asplund, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 1 per a Pulitzeia.
  • 106 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 77 minuts, Mario Vergara va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 7 - 1.

Mis muelas C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): muelas van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 21, quan Primo Rodríguez Pérez va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Daniel Marinescu va fer una estirada espectacular al minut 41, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Horácio Alves.
  • 253 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 52 en Horácio Alves va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Daniel Marinescu va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paweł Durecki de muelas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.