Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730727964

Copa 730727964 Información oficial sobre el partido 730727964 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Squandrago C.F. Alineación oficial del equipo 'Squandrago C.F.' en el partido 2 - 4 LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Squandrago C.F. Alineación oficial del equipo 'Squandrago C.F.' en el partido 2 - 3 LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido
Tiene un resultado normal 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,3 % 16,2 % 58,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Squandrago C.F.

Goles Goles

  • 101 Minuto 39 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Skaistutis Žlejis trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Yuval Samra, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 4 per a Squandrago.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Skaistutis Žlejis no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Saleh Bagher de Squandrago va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

LOS MÁS MATAOS

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Szymon Perz va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 139 Minuto 36 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en David Kellermann va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ezequiel Moreno per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 2
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Clemente Saleppichi va augmentar l'avantatge de MATAOS a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Baligh Benyoussef, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després de 29 minuts, Szymon Perz va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Luka Stanojević va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Nélson David Pinheiro va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.