Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730727933

Copa 730727933 Información oficial sobre el partido 730727933 en Hattrick

27.03.2024 12:15:00

Drink Team Valladolid Alineación oficial del equipo 'Drink Team Valladolid' en el partido 1 - 2 Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Drink Team Valladolid Alineación oficial del equipo 'Drink Team Valladolid' en el partido 2 - 0 Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drink Team Valladolid

Goles Goles

  • 114 Minuto 29 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 29. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Josep Pagans va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): Valladolid per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 98, quan Juan Carlos Pimentel va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Los urogallos de lugo

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): En 葛 (Ge) 国发 (Guofa) donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 25 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 100 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Geir Mediå que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a urogallos.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Rafael Escalzo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Es duien 40 minuts de partit jugats quan Ferdinand Sumry va estar a punt de posar per davant a urogallos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Árpád Seprenyi va impedir un gol cantat.