Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730727925

Copa 730727925 Información oficial sobre el partido 730727925 en Hattrick

27.03.2024 12:15:00

Pirinews Alineación oficial del equipo 'Pirinews' en el partido 4 - 0 Arguia F.T. Alineación oficial del equipo 'Arguia F.T.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pirinews Alineación oficial del equipo 'Pirinews' en el partido 3 - 0 Arguia F.T. Alineación oficial del equipo 'Arguia F.T.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pirinews

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 els aficionats van embogir quan en Fidel Ramos López va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Pirineus.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Pirineus va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jesús Del Prado des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Amb 87 minuts jugats, en Toni Mesiti va augmentar l'avantatge de Pirineus a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Als 89 minuts de joc, els nois de Pirineus van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Tiberio Carcano augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tiberio Carcano de Pirineus va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Passaven 18 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Toni Mesiti va rematar alt.
  • 219 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Davide Corrente va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Kristian Erffa, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 52 quan Ignacio Acerete de Pirineus gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Pirineus ho intentava per la dreta per mitjà de Fidel Ramos López, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Arguia F.T.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Arguia va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Rafa Fornellos, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Rafael Valtierra va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.