Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730727906

Copa 730727906 Información oficial sobre el partido 730727906 en Hattrick

27.03.2024 12:15:00

escaireigol Alineación oficial del equipo 'escaireigol' en el partido 0 - 4 Real Manzanares Alineación oficial del equipo 'Real Manzanares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
escaireigol Alineación oficial del equipo 'escaireigol' en el partido 0 - 8 Real Manzanares Alineación oficial del equipo 'Real Manzanares' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

escaireigol

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): escaireigol van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 64, però Edwin Solís va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bedřich Zachoval de escaireigol es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.

Real Manzanares

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Lamberto Serrano va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 13 (Gol por la derecha): Al 13 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Manzanares augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jimmy León es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Dakarai Kunene va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Matthieu Guillaume de Manzanares l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 77 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Manzanares va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Ángel Monje va quedar-se sol davant el porter Jan Engelhardt, però aquest va poder aturar el xut.
  • 206 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 20, tothom va saber perquè en Pierre-Nicolas Goffinet era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Pierre-Nicolas Goffinet, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 22 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Manzanares va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Fabián Robledo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jan Engelhardt, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Fabián Robledo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després de 69 minuts, Fabián Robledo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jan Engelhardt va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Dakarai Kunene després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jan Engelhardt va poder desviar-lo a córner.