Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730727850

Copa 730727850 Información oficial sobre el partido 730727850 en Hattrick

27.03.2024 12:15:00

unksenseiteam Alineación oficial del equipo 'unksenseiteam' en el partido 3 - 1 artistas power Alineación oficial del equipo 'artistas power' en el partido
1 / 5 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 3
0 / 0 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 1 / 3
0 / 2 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
1 / 3 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
43 % Posesión 45' 57 %
45 % Posesión 90' 55 %
Normal Táctica Normal
unksenseiteam Alineación oficial del equipo 'unksenseiteam' en el partido 3 - 1 artistas power Alineación oficial del equipo 'artistas power' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
unksenseiteam Alineación oficial del equipo 'unksenseiteam' en el partido 1 - 1 artistas power Alineación oficial del equipo 'artistas power' en el partido
Tiene suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,9 % 5,1 % 75,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

unksenseiteam

Goles Goles

  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Jorge Eyundiano va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de unksenseiteam, César Gorbea, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en Mariano Villar Villamil va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de unksenseiteam.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): unksenseiteam va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nikola Tzankov ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 216 Minuto 69 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Nikola Tzankov va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 69, i va passar la pilota a Salvador Galán, però aquest no va encertar a marcar.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): Sergio Guzmán Bueno hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Mariano Villar Villamil havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, César Gorbea de unksenseiteam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de unksenseiteam Martín Imbroda va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Sergio Guzmán Bueno de unksenseiteam anava molt fort i col·locat però Fabricio Agosto no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de unksenseiteam César Gorbea no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fabricio Agosto es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Mariano Villar Villamil xutant per a unksenseiteam va fer anar la pilota just on la volia, però Fabricio Agosto, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Igon Gabarra de unksenseiteam, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fabricio Agosto en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.

artistas power

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 39, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Josep Francesc Creixams es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Javier Aranzadi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Javier Aranzadi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Borja Vieítez de artistas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Óscar Claret de artistas va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Juan Borja Vieítez va xutar fora per a artistas, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de artistas Alberto Trastemírez, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Dirk Frommelt. El marcador continuava 2 - 1.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Sam Boël, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Dirk Frommelt va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de artistas i 2 - 1 al marcador.