Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730727849

Copa 730727849 Información oficial sobre el partido 730727849 en Hattrick

27.03.2024 12:15:00

C.D.Puente Alineación oficial del equipo 'C.D.Puente' en el partido 9 - 8 Descansa FC Alineación oficial del equipo 'Descansa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D.Puente Alineación oficial del equipo 'C.D.Puente' en el partido 3 - 2 Descansa FC Alineación oficial del equipo 'Descansa FC' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,1 % 9,8 % 23,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Puente

Goles Goles

  • 101 Minuto 43 (Gol por el centro): Daniel Novac de C.D.Puente va demostrar les seves habilitats al minut 43 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.
  • 101 Minuto 44 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Simón Moreno trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 79, Jacinto José Dias Figueiredo de C.D.Puente empatava el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Ákos Tresó i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a C.D.Puente, però el xut de Jacinto José Dias Figueiredo va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Chris Twohig va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 44 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): C.D.Puente enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El jugador de C.D.Puente Fabio Barbacana quasi va assolir l'empat al minut 77 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): Amb 89 minuts disputats, Jacinto José Dias Figueiredo gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ákos Tresó va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jean Bokken va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Ákos Tresó va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 103 (Ocasión por el centro): En Daniel Hahui del C.D.Puente ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 104 (Ocasión por la derecha): C.D.Puente va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mário Fernando Lucas en un 1 contra 1 amb el porter Ákos Tresó, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Jacinto José Dias Figueiredo de C.D.Puente, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ákos Tresó en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de C.D.Puente Radu-Florin Zangor no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ákos Tresó es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Jean-Philippe Thiriet va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de C.D.Puente Fabio Barbacana va intentar enganyar Ákos Tresó amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 6.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de C.D.Puente Ferrán Calderón no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ákos Tresó es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 7.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Mário Fernando Lucas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 7 per a C.D.Puente.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Daniel Novac anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 9 - 8 per a C.D.Puente.

Descansa FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 16 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Julien Berthaux era molt més ràpid que el defensa Mário Fernando Lucas. Al minut 16, el jugador de Descansa va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Yoran Waterreus de Descansa l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 26 de partit.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Néstor Raúl Bacusa va augmentar l'avantatge de Descansa a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Julien Berthaux va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Fernando Morsucci, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rudolf Kroeger. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Constantijn Gerverdinck quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jørgen Solberg, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Fernando Morsucci, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 81 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): Julien Berthaux va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jørgen Solberg, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 92 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Rudolf Kroeger després que el jugador de Descansa li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Ákos Tresó anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Descansa.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Descansa, Julien Berthaux, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Tony Stark anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Descansa.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Ugo Maria Vallarano va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 7.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Descansa Vivian Hellenbrand va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Hans-Toni Noben va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 8.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Fernando Morsucci va xutar fora per a Descansa, el marcador es va quedar igual: 9 - 8, ja es veia a venir!