Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730727839

Copa 730727839 Información oficial sobre el partido 730727839 en Hattrick

27.03.2024 12:15:00

Sydney Atlético Alineación oficial del equipo 'Sydney Atlético' en el partido 0 - 5 Honolulu Hawaii Sense Alineación oficial del equipo 'Honolulu Hawaii Sense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sydney Atlético Alineación oficial del equipo 'Sydney Atlético' en el partido 0 - 5 Honolulu Hawaii Sense Alineación oficial del equipo 'Honolulu Hawaii Sense' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sydney Atlético

Honolulu Hawaii Sense

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Honolulu agafava avantatge al minut 3 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Hasan Daltaban amb mestria.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sharon Haimov, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Johnny Loftus va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Honolulu per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 66. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Alessio Rizzini. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 81, Honolulu va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Hasan Daltaban.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Hasan Daltaban es va quedar sol davant del porter, al minut 25. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Aniceto Quindimil va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 76 per Alessio Rizzini va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Johnny Loftus de Honolulu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Hasan Daltaban de Honolulu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.