Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730722978

Amistoso 730722978 Información oficial sobre el partido 730722978 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

PANIC CF Alineación oficial del equipo 'PANIC CF' en el partido 4 - 1 Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PANIC CF Alineación oficial del equipo 'PANIC CF' en el partido 2 - 0 Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido
Tiene suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PANIC CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Piotr Ogon va donar a PANIC un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Al minut 33 l'àrbitre va premiar PANIC amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Olaf Fruhwürth va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Ivano Tamburrini va incrementar l'avantatge de PANIC amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): Olaf Fruhwürth va augmentar la diferència de PANIC a 4 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, Folko Datzer gairebé va marcar per a PANIC des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Ernest Khodin va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Crapulas Despistaos FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Kutlan Elgin, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 16.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Humberto Vilaboy de Despistaos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Brandomil Douro de Despistaos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.