Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730721935

Copa 730721935 Información oficial sobre el partido 730721935 en Hattrick

26.03.2024 19:45:00

LANEROSSI LAMBRATE Alineación oficial del equipo 'LANEROSSI LAMBRATE' en el partido 1 - 3 N.G.H. Padania Alineación oficial del equipo 'N.G.H. Padania' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LANEROSSI LAMBRATE Alineación oficial del equipo 'LANEROSSI LAMBRATE' en el partido 0 - 2 N.G.H. Padania Alineación oficial del equipo 'N.G.H. Padania' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LANEROSSI LAMBRATE

Goles Goles

  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): LANEROSSI va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 62, quan José María Ferrán Martínez, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 8 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Silvan van der Avoird per la seva rapidesa. Al minut 8 va intentar marxar per velocitat d'en Rossano Tassistro, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de LANEROSSI van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ruggero Babo va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després de 47 minuts, Graziano Di Carlofelice va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): LANEROSSI van sortir al contraatac al minut 67, però Wolfang Del Real va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

N.G.H. Padania

Goles Goles

  • 174 Minuto 28 (Gol de penalti): Quan passaven 28 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Padania. En Taavi Ristna va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 171 Minuto 92 (Gol por el centro): Padania agafava avantatge al minut 92 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Taavi Ristna amb mestria.
  • 181 Minuto 108 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Baldassarre Saronni de Padania l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 108 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Padania va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 14, quan Rossano Tassistro va quedar-se sol davant el porter Michael Vallesi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Gino Micari, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 21 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gino Micari, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gino Micari va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Imanol Urrecho quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Michael Vallesi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 de partit, Kubanych Kdyrmyshev va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Després de 61 minuts, Gino Micari va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Michael Vallesi va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Es duien 66 minuts de partit jugats quan Kubanych Kdyrmyshev va estar a punt de posar per davant a Padania amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Michael Vallesi va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, un refús desafortunat de Michael Vallesi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Taavi Ristna no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Imanol Urrecho va marcar al minut 72 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): Al minut 103 Michael Vallesi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Renato Ingallinera, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.