Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730719976

Copa 730719976 Información oficial sobre el partido 730719976 en Hattrick

26.03.2024 17:45:00

AC Merida Alineación oficial del equipo 'AC Merida' en el partido 0 - 3 Jotes Reloaded Alineación oficial del equipo 'Jotes Reloaded' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Merida Alineación oficial del equipo 'AC Merida' en el partido 2 - 1 Jotes Reloaded Alineación oficial del equipo 'Jotes Reloaded' en el partido
Tiene mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,3 % 34,3 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Merida

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Diego Basalo va disposar d'una bona oportunitat al minut 43, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): Jorge Cova hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Alex Tudares havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Domonkos Maczák de Merida va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Cova.

Jotes Reloaded

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Reloaded va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 29. Raül Boronat va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Reloaded, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Pablo Jesús Casanova va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 184 Minuto 55 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Reloaded per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 55. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Pablo Jesús Casanova. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 77 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Loïc Vanpeperstraete, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Salvatore Marincola va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Róbert B. Tóth rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.