Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730719474

Copa 730719474 Información oficial sobre el partido 730719474 en Hattrick

26.03.2024 17:15:00

Dika II Alineación oficial del equipo 'Dika II' en el partido 3 - 2 Bergaliden Hillbillys Alineación oficial del equipo 'Bergaliden Hillbillys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dika II Alineación oficial del equipo 'Dika II' en el partido 1 - 2 Bergaliden Hillbillys Alineación oficial del equipo 'Bergaliden Hillbillys' en el partido
Tiene suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,9 % 5,0 % 75,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dika II

Goles Goles

  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Andrzej Szlejzer va marcar al minut 78 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Andrej Vundać va incrementar l'avantatge de Dika amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 143 Minuto 110 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Dika va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Justus Benintende, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Dika, l'equip va recuperar la pilota al minut 90 i va contraatacar. En Justus Benintende va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Bergaliden Hillbillys

Goles Goles

  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 81, el jugador visitant Benjamin Ujhelyi va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 160 Minuto 86 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Benjamin Ujhelyi va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 86: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Vilppu Ekmark quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Vilppu Ekmark ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Stefan Håkansson que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Ragge Jonsson va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Charles Leblanc va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 35 (Ocasión de falta): El Bergaliden va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 35 amb un llançament de falta perillós. En Benjamin Ujhelyi però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bergaliden que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Harry Bokstedt, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 77 (Ocasión de falta): Benjamin Ujhelyi va xutar magistralment una falta al minut 77 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Bergaliden va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 89, quan Jan Granholt va quedar-se sol davant el porter Charles Leblanc, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 97 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ivaylo Savov que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Es duien 101 minuts de partit jugats quan Stig-Arne Sommardahl va estar a punt de posar per davant a Bergaliden amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Charles Leblanc va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): Ragge Jonsson de Bergaliden, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 109, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Malte Hammarman de Bergaliden va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.