Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730719112

Amistoso 730719112 Información oficial sobre el partido 730719112 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Rapido de dormea Alineación oficial del equipo 'Rapido de dormea' en el partido 0 - 2 LOS WARLIS Alineación oficial del equipo 'LOS WARLIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rapido de dormea Alineación oficial del equipo 'Rapido de dormea' en el partido 0 - 2 LOS WARLIS Alineación oficial del equipo 'LOS WARLIS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapido de dormea

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Rapido, l'equip va recuperar la pilota al minut 65 i va contraatacar. En Amando Castillon va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 215 Minuto 69 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): José María Gastañiza va intentar anar-se'n per velocitat al minut 69 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hamid Hamwia.

LOS WARLIS

Goles Goles

  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): Al minut 32 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. 龙 (Long) 迅 (Xun) va llençar el penal ras arran de pal.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del WARLIS van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alberto Quadros va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Adrián Matos de WARLIS va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 35 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55 Diego Goosens va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alberto Quadros, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): 龙 (Long) 迅 (Xun), situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 56 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. WARLIS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Elroy Vinkers va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 64, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, el WARLIS va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Asimakis Mpletsas s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.